Wat is De Winesceptre? - Winesceptre, Houdt de wijn op temperatuur

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Wat is De Winesceptre?

 
 


Over de Winesceptre

De winesceptre zorgt er voor dat de wijn op de ideale temperatuur blijft. Een fles wijn die in een ijsemmer wordt geplaatst koelt te snel af. (zie grafiek) Hierdoor gaat een deel van de smaak en het boeket verloren. De winesceptre zorgt er voor dat de wijn gedurende het gebruik op dezelfde temperatuur blijft.

Functie

De Winesceptre is ontworpen om de wijn die voorgekoeld is zijn perfecte serveer temperatuur te laten behouden. Vervaardigd van edelstaal (inox) van zeer hoge kwaliteit, in de koeler zit een speciale substantie, beide zorgen er voor dat de wijn een lange tijd zijn ideale temperatuur blijft behouden.
Aan de bovenkant van de Winesceptre zit een elegante draaiknop voorzien van een
druiventros. 360 graden draaibaar en zorgt tevens voor de afdichting, in de knop zit ook een veertje die er voor zorgt dat de knop in alle standen blijft staan. De Winesceptre blijft in de fles gedurende het gebruik, speciale rubbers zorgen voor de fleshals afdichting, op een paar uitzonderingen na is de Winesceptre voor alle wijnflessen geschikt.

Kwaliteit

De Winesceptre is zeer geliefd bij de Franse sommiliers, tot nu toe was er geen mogelijkheid om de wijn die in speciale koelkasten voorgekoeld wordt de ideale
temperatuur bij gebruik te laten behouden.
De Winesceptre was de oplossing, door zeer duurzaam materiaal toe te passen, hoogwaardig edelstaal (inox). Dezelfde materie van de wijnvaten waarin de wijngaardeniers vandaag de dag hun witte en rosé wijnen produceren, met daarin een speciale substantie die er beide voor zorgen dat de ideale temperatuur voor een langere duur hetzelfde blijft. Elke koeler wordt afzonderlijk getest in een laboratorium en is voorzien van een unieke serie nummer door middel van een lettercode.
Tenslotte wordt elke koeler gepolijst.

Kwaliteitskeurmerk

LGA Label
Het Europese instituut LGA heeft de kwaliteitslabel van veiligheid, functionaliteit en voedingsnorm aan de "Winesceptre" toegekend.  

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu